სკოლა ანაბასისი

პროექტი ჯანსაღი ცხოვრების წესი უალტერნატივოა

სკოლა ანაბასისი. პროექტი ჯანსაღი ცხოვრების წესი უალტერნატივოა.ამჟამინდელი პანდემიის, დაბინძურებული პლანეტისა და დაავადებების მზარდი სიხშირის პირობებში, ჩვენი პლანეტა და ჩვენი ჯანმრთელობა ერთმანეთის გარეშე წარმოუდგენელია. ამიტომ ძალიან მნიშვნელოვანია გარემოს დაცვითი ცნობიერების ამაღლება. სკოლა ანაბასისის მე-4 ა და მე-4 ბ კლასის მოსწავლეები – პედაგოგები ნანა ფერაძისა და სალომე კაკაურიძის ხელმძღვანელობით გლობალური მასშტაბის პროექტის ,,გაკვეთილები საზღვრების გარეშე ” სემინარში ჩაერთნენ : ,გარემოს დაცვა.“ ჩვენმა მოსწავლეებმა თანატოლებს მომზადებული პრეზენტაციებითა და პოსტერებით გააცვნეს თავიანთი დამოკიდებულება გარემოს დაცვის საკითხებზე , ასევე მოისმინეს ვიეტნამელი, რუმინელი და ინდოელი მოსწავლეების მოსაზრებები. შეხვედრის შედეგად ბავშვებს განუვითარდათ ინგლისური ენის მოსმენითი და სასაუბრო უნარები, აუმაღლდათ ცნობიერება, გარემოს დაცვის საკითხებზე . სემინარის მუშაობაში მონაწილეობა მიიღეს სკოლის ეკოკლუბის წევრები . ანასტასია ჯუღელი მიესალმა სემინარის მონაწილეებს. ვიეტნამის სკოლის წარმომადგენლმა და ჩვენ მასწავლებლებთან ერთად შემდგომი თანამშრომლობის გზები დაგეგმა.წარმატებები მასწავლებლებს და მოსწავლეებს!შეხვედრის ორგანიზატორმა ვიეტნამის წარმომადგენელმა გულთბილი წერილი გამოგვიგზავნა.Bac Cuong Primary School in Lao Cai City, Lao Cai Province, Vietnam 🇻🇳 loves you so much ❤️❤️❤️Ms. Nana Peradze Teacher at Anabasisi School Ms. Salome KakauridzeTeacher at Anabasisi School Dr.Inga Kharchilavaat Kvaliti Village School Ms. Laura Stanciu at Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu Ms. Marina Turashvili Teacher at Vardzia Public School Ms. Le Thi Anh Minh English teacher at Tan Phu Primary School in Tan Son District – Phu Tho ProvinceMs. Duong Thi Hoc English teacher at Minh Luong Primary School in Van Ban District – Lao Cai ProvinceMs Doan Thi Thanh Thuy English Teacher at Bac Cuong Primary School in Lao Cai City, Lao Cai ProvinceMs Đặng Thuy Hoa English teacher at Ly Tu Trông Secondary School in Lao Cai city, Lao Cai Province, TOP 10 PRIMARY SCHOOLS IN LAO CAI CITY, LAO CAI PROVINCETOP 2 SECONDARY SCHOOLS IN LAO CAI CITY, LAO CAI PROVINCE❤ Integration❤❤ Happy ❤❤❤ Confident ❤❤❤❤ Share ❤❤❤❤️❤️ Expand🥰 Let’s do together… 👍 Become a Global CitizenLove all so much ❤️❤️❤️თანამშრომლობას ალტერნატივა არ აქვს! ჩვენ გვაქვს საერთო ინტერესები, საერთო საქმეები, რომელიც შეიძლება ერთად ვაკეთოთ! წარმატებები!

კომენტარის დატოვება

თქვენი ელფოსტის მისამართი გამოქვეყნებული არ იყო. აუცილებელი ველები მონიშნულია *